AHMET SAVAŞ GÖKTÜRK, LOGİN ERP ÇÖZÜMLERİ DANIŞMANI
Login ERP, kaynaklarını iyi yönetmeyi hedefleyen her sektör ve ölçekteki işletmeye uygun bir yazılımdır. Kalıplaşmış yazılım anlayışının aksine her zaman müşteri odaklı ve esnek çözümler ile işletmelerin özel yapısı ve ihtiyaçları Login ERP ile karşılanabilir.
Login ERP, açık kaynak kodlu mimarisi, üstün entegrasyon kabiliyeti, kullanıcı dostu özelleştirilebilir menüleri ve geniş yetkilendirme seçenekleri ile işletmelerin ihtiyacı olan tüm fonksiyonları bünyesinde barındırır. Veri bütünlüğü, çoklu para ve birim, güvenlik, OLE nesneleri ve çift defter uygulamaları ile Login ERP işletmelere değer katan bir yazılımdır. Pazarlara genel olarak baktığımız zaman firmaların rekabetten sıyrılabilmeleri için sundukları hizmetin kalitesini ve verimliliğini arttırmaları gerekmektedir. Bunun en önemli aracı da ERP’dir. Ayrıca tedarikçi-üretici müşteri üçgeninde ki iletişimin artması da tüm pazarların ihtiyacı olduğunu belirtebilirim.
ERP SEÇEN FİRMALAR ARTIK ÇOK DAHA BİLİNÇLİ
Login İş Çözümleri, kaynakların bütünleşik bir yapıda yönetilmesine ve bir işletmedeki tüm işlemlerin raporlanabilir veriye dönüştürülmesine olanak sağlayacak çözümler sağlayarak firmalara doğru zamanda doğru karar vermelerine yardımcı olmaktadır.
Finans ve Tedarik Zinciri süreçlerinde özellikle onay mekanizmalarından, tam entegre ve kullanıcı dostu süreç yönetimini bizi farklı kılan özellik olarak belirletebilirim. Ay-rıca çok kapsamlı stok yönetimi de mümkündür. ERP’nin en önemli kalemi olan Stokların doğru ve sonsuz varyasyonda yönetilmesine olanak sağlamaktayız. Üretimde ise Login ERP’in üretim modülü yapısı, karmaşık modül yapısına sahip ve siparişe dayalı üretim yapan firmalar için hayati avantajlar sağlamaktadır. Örneğin 4-5 ya da daha fazla değişkene sahip ve bu değişkenlerinde içerisinde onlarca hatta yüzlerce alt değişkenleri konfigüre edip, ürün reçetesini bir mamul kodu altında hazırlanması mümkün olduğundan, çıkabilecek karmaşıklıkları minimuma indirmeniz sağlanıyor. Tek cümleyle anlatılabilen bu alt yapı, ham maddenin fabrikaya girişinden, ürünün müşteriye teslimatına kadar her aşamada katkı sağlayan bir üretim yapısıdır.